previous arrow
next arrow
Slider

 

 

Vaasan kanoottikerhon uudet kotisivut ovat työn alla. Uudet sivut julkaistaan kevään 2020 aikana.

Seuraamme koronatilannetta. Julkaisemme uusilla kotisivuilla kesän 2020 melonnan peruskurssien päivämäärät, jos kurssienpitäminen on mahdollista.

Ajankohtaisia tietoja seuran toiminnasta kannattaa seurata Facebookissa: Vaasan kanoottikerho ry - VKK

 

Vasa kanotklubbs nya hemsidor är under arbete. De nya hemsidorna publiceras under våren 2020.

Vi följer med Koronautvecklingen. Datum för sommarens paddlingsgrundkurser 2020 kommer att publiceras på de nya hemsidorna, när kurserna kan hållas.

Uppdaterad info om föreningens aktiviteter följs bäst via Facebook: Vaasan kanoottikerho ry - VKK

 

TIETOSUOJASELOSTE

 

Tervetuloa Vaasan kanoottikerhon (VKK) kotisivuille

Sivuilta löydät erilaista tietoa seuran toiminnasta sekä myös melonnasta. Vaasan Kanoottikerhon tärkein jäseniä yhdistävä toimintamuoto on viime vuosina ollut retki- ja virkistysmelonta.

Kerhon yhteismelontoja järjestetään tiistaisin ja torstaisin. Kuukausittain tehdään kerhon päivä- ja viikonloppuretkimelontoja koko avovesikauden ajan hilevesistä huurrevesille.

VKK sekä kouluttaa jäseniään että perehdyttää uusia tulokkaita melonnan maailmaan kerhon monipuolisella melontakalustolla ja kokeneempien ja osaavampien jäsentensä avulla.

Tekniikka- ja turvallisuuskoulutusta järjestetään kursseilla ja talvikauden uimahalliharjoitusten yhteydessä. Kiinnostuksen mukaan järjestetään lisäkoulutusta ja teemailtoja asiantuntijoiden avulla melontaan liittyvistä aiheista.

Melonnasta löytyy kullekin oman mieltymyksen mukainen tapa nauttia lajista. Tule mukaan antoisan ja virkistävän luontoliikuntaharrastuksen ja sen harrastajien pariin!

Back to top