Hallitus kokoontui 16.8.2017. Kokouksessa keskusteltiin melontaan tutustumisesta ja todettiin että seuran vajalla on paljon sekä arvokasta seuran omaisuutta että myös yksityisten omaisuutta minkä takia tarvitaan parempaa kontrollia ja tietoa seuran ulkopuolisten kulkemisesta seuran tiloissa. Lisäksi koetaan että on sekä osallistujien että seuran etu että tapahtuma on turvallinen.

Näiden syiden takia melontaan tutustumista järjestetään jatkossa ohjatuissa tapahtumissa. Tulossa on lähiaikoina jo perinteeksi muodostuneet Avoimet ovet, josta kannattaa ottaa kaikki hyöty irti. Tästä tiedotetaan piakkoin ja paikalle tarvitaan muutenkin seuran jäsenistöä auttamaan tapahtuman organisoinnissa.

Lisäksi on mahdollista että jatkossa järjestetään muutamina iltoina ohjattu tapahtuma, johon seuran jäsenet voi tuoda tuttaviaan kokeilemaan melontaa. Paikalle pyritään tuolloin saamaan useampia seuran jäseniä. Tässä voitaisiin käyttää esimerkiksi jo muutamaan otteeeseen hyödynnettyä kyselyä apuna, jolla tapahtumaan voi ilmoittautua. 

Additional information